03 / 05 / 2024

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 liradan başlıyor...


Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusu haberimizin devamında yer alıyor. Telim tarihi ayrıntılarına geçmeden önce projeden bahsedelim...  Tema Mall AVM, Tema World ve Tema Plaza alanlarının yer aldığı proje Halkalı - Atakent bölgesinde yükseliyor. 


Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Temapark İstanbul projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 400 liradan başlıyor.


Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2015 yılının Temmuz ayı olarak veriliyor. Proje içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Temapark İstanbul Evleri'nde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, meydanlar, otopark, spor alanları, yürüyüş yolları, sauna, buhar odası gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Temapark İstanbul nerede?

Temapark İstanbul adres : Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul


Temapark İstanbul iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Easra Nur AÇKI/Konuttimes.com