16 / 05 / 2024

Sur Yapı Mirage Rezidans ödeme!

Sur Yapı Mirage Rezidans ödeme!

Sur Yapı Mirage Rezidans ödeme bilgileri kapsamında projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Proje 17 katlı olarak yükseliyor...


Sur Yapı Mirage Rezidans ödeme bilgileri doğrultusunda projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Ödeme ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor.


Sur Yapı imzası taşıyan projede güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi olanaklar bulunuyor.


3 blok halinde yükselen Mirage Rezidans, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan konut seçenekleri sunuyor.


Avrupa Yakası Güneşli'de toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Mirage Rezidans'ta daire teslimlerinin Kasım 2017 yılında gerçekleşmesi hedefleniyor.


Mirage Residence Güneşli Projesi ulaşım olarak, metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir konumda bulunuyor. Proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. 


Sur Yapı Mirage Rezidans ödeme


Güneşli Mirage Residence lansmana özel yüzde 10 indirim ile birlikte peşinat veya peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuyor. Projedeki daireler 276 bin TL'den başlıyor.


Bağcılar Mirage Residence iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com