04 / 05 / 2024

Mirage Rezidans Sur Yapı ödemeleri!

Mirage Rezidans Sur Yapı ödemeleri!

Mirage Rezidans Sur Yapı ödemeleri kapsamında lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede toplam 342 daire yer alıyor...


Mirage Rezidans Sur Yapı ödemeleri ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Mirage Rezidans, 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Kasım 2017 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan Mirage Residence, Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. 


Mirage Rezidans Sur Yapı fiyat bilgileri kapsamında projede daire fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. Proje Güneşli'de 3 blok olarak hayata geçirildi.


Proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Ulaşım bilgisi kapsamında proje metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. 


Projede, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.


Mirage Rezidans Sur Yapı ödemeleri


Mirage Rezidans Sur Yapı ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 25 teslimde kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan projede ekstra peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim uygulanıyor.


Mirage Residence iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com