29 / 04 / 2024

Mirage Rezidans Sur Yapı teslim tarihi!

Mirage Rezidans Sur Yapı teslim tarihi!

Mirage Rezidans Sur Yapı teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


Mirage Rezidans Sur Yapı teslim tarihi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Sur Yapı tarafından Güneşli Bağcılar'da inşa ediliyor.


Bağcılar Mirage Residence Konutları'nda güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları mevcut. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.


3 blok olarak planlanan Mirage Rezidans'ta toplam342 adet daireye yer veriliyor. Sur Yapı Mirage Residence projesi lokasyon bilgisi kapsamında metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. 


Bağcılar Mirage Residence ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 25 teslimde kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Satışları devam eden projede daire fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Mirage Rezidans Sur Yapı teslim tarihi!


Mirage Rezidans Sur Yapı teslim tarihi 2017 yılının Kasım ayı olarak belirlendi. Projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim uygulanıyor.


Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com