16 / 05 / 2024

Sur Yapı Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Mirage Residence teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 3 bloktan oluşuyor...


Mirage Residence Projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuyor. Sur Yapı Mirage Residence teslimleri ne zaman?


Proje Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 25 teslimde kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede ayrıca peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim uygulanıyor.


Daire seçeneklerinin  olarak dizayn edildiği proje Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.


300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Mirage Residence, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi alanlara sahip.


Sur Yapı Mirage Rezidans  lokasyon bilgisi kapsamında proje metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. 


Sur Yapı Mirage Residence teslimleri ne zaman?


Mirage Rezidans teslimlerinin 2017 yılının Kasım ayında yapılması hedefleniyor. 3 bloktan oluşan projede toplam 342 daireye yer veriliyor.


Tel: (0216) 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com