18 / 05 / 2024

Sur Yapı Mirage Residence ödemeleri!

Sur Yapı Mirage Residence ödemeleri!

342 konut ve 60 mağazadan meydana gelen projede teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki kampanyalı Sur Yapı Mirage Residence ödemeleri nasıl yapılıyor?


Sur Yapı Mirage Residence ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor. 


Daire alanlarının 58 metrekareden başlayarak 234 metrekareye kadar ulaştığı projede inşaat alanı 73 bin metrekare olarak belirlendi. 342 konut ve 60 mağazanın yer aldığı projede fiyatlar 276 bin TL'den başlıyor. 


Sur Yapı Mirage Residence ödemeleri!

Lansmana özel yüzde 10 indirime ek olarak tamamı peşin alım yapıldığında veya peşin + banka kredili ödemeler olduğunda yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 


Sur Yapı Mirage Residence projesinde sosyal donatılar içerisinde güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları mevcut.


17 katlı 3 bloktan oluşan Sur Yapı Mirage Residence lokasyon olarak;Atatürk Havaalanı'na, metrobüse, metroya, Tem Otoyolu'na yakın bir bölgede konumlandırılıyor.


Mirage Residence satış ofisi

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com