26 / 04 / 2024

Sur Yapı İdilia Evleri ödeme planı!

 Sur Yapı İdilia Evleri ödeme planı!

Bugün satışa çıkacak olan İdilia Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler bulunuyor. Sur Yapı İdilia Evleri ödeme planı bilgisi için haberi inceleyebilirsiniz.


İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen İdilia Evleri projesi Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Sultanbeyli İdilia Evleri ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsedelim.


300 adet daireden oluşan İdilia Evleri Sultanbeyli'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor.


İdilia Evleri teslim tarihi bilgisinden önce proje 30 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Sur Yapı İdilia Evleri projesinde satışlar bugün başladı.


Sur Yapı İdilia Evleri ödeme planı:


Sur Yapı İdilia Evleri ödeme planı kapsamında aylık taksit tutarları 1.067 liran başlıyor. İdilia Evleri Sultanbeyli fiyat listesi açıklanmadı, fiyatlar belirlendiğinde www.konuttimes.com sitesinde bulabilirsiniz.


30 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan İdilia Evleri projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, dinlenme alanları ve sauna gibi imkanlar mevcut.


Sur Yapı İdilia Evleri iletişim:

Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com