16 / 05 / 2024

Sur Yapı Axis fiyat listesi!

Sur Yapı Axis fiyat listesi!

Toplamda 195 ofisten meydana gelen Axis İstanbul projesi Sur Yapı ve Hayat Holding tarafından İstanbul Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Sur Yapı Axis fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


Satış süreci devam eden projede ofislerin büyüklükleri 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı Axis fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


İstanbul Bayrampaşa'da yükselen Axis İstanbul'da 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla yükselen proje konum olarak metrobüse 600 metre uzaklıkta yer alıyor.


Sur Yapı Axis İstanbul'da ofis sayısı 195 olarak karşımıza çıkıyor. Projenin ödeme planı kapsamında ise yüzde 10 indirim ile 60 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. 


Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Atatürk Havalimanı, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehir merkezlerine yakın olarak inşa edilen proje konum olarak alıcılar için ulaşım kolaylığı sağlıyor.


Sur Yapı Axis İstanbul'un sosyal donatıları arasında; oturma terasları, hobi ve oyun odası, spor salonu, toplantı salonları, arşiv odası, print center geniş lobi alanları, sinema salonları, AVM, restoranlar, kat bahçeleri, fitness center ve kafeler mevcut.



Sur Yapı Axis fiyat listesi!

Ofis fiyatlarının 320 bin dolardan başlangıç gösterdiği  projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 



Axis İstanbul satış ofisi: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, TOKİ Aksaray kura