27 / 04 / 2024

Axis İstanbul Eyüp!

Axis İstanbul Eyüp!

Axis İstanbul Eyüp merkezi ve önemli bölgelere oldukça yakın mesafede Sur Yapı tarafından konumlandırılıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit avantajı ile satışlar hızla devam ediyor...


Sur Yapı imzası ile hayat bulan Axis İstanbul Eyüp, metrobüs ulaşımına 600 metrelik uzaklıkta yer alıyor. Projedeki ofis alanları isteğe bağlı olarak 7 bin 500 metrekareye kadar genişletilebiliyor. 


Bayrampaşa Axis İstanbul teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması hedefleniyor. Projede sosyal imkanlara da geniş yer veriliyor. 


Axis İstanbul Eyüp fiyatları ile ilgili bilgiler kapsamında projedeki ofislerin fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme koşullarına göre ise; yüzde 10 indirim uygulanıyor ve 60 ay vade farksız taksit olanağına da yer veriliyor.


Axis İstanbul Eyüp sosyal olanakları arasında, fitness center, oturma terasları, restoranlar, print center, geniş lobi alanları, sinema salonları, hobi ve oyun odası, arşiv odası, AVM, kafeler, spor salonu, kat bahçeleri gibi özellikler de mevcut.


Ofis büyüklükleri 74 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen Axis İstanbul Eyüp, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakika, Atatürk Havalimanı'na 8 dakika ve Dünya Ticaret Merkezi'ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul Eyüp, arka girişinde Demirkapı Metro İstasyonu, ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu yer alıyor.



Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim bilgileri : 


Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, TOKİ Aksaray kura