28 / 03 / 2024

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları!

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları!

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları için yüzde 10 indirim sağlanıyor. Lokasyon olarak merkezi bir noktada hayat bulan proje, Sur Yapı tarafından Avrupa Yakası Bayramapaşa'da inşa ediliyor...


Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları dolar bazında hesaplanıyor. Yüzde 10 indirim uygulanan ve Bayrampaşa'da hayata geçirilen projenin arka girişinde Demirkapı Metro İstasyonu, ön girişinde ise; Bayrampaşa Metro İstasyonu yer alıyor.


Ofis alanları isteğe bağlı olarak 7 bin 500 metrekareye kadar genişletilebilen Axis Bayrampaşa Sur Yapı Projesi, konumu ile metrobüs ulaşımına 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Proje ayrıca, Çağlayan Adalet Sarayı'na 6 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika ve Dünya Ticaret Merkezi'ne 10 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi. Sur Yapı Axis İstanbul ofis fiyatları bilgidinden önce projenin ofis büyüklüklerinden bahsedelim. Axis İstanbul ofislerinin alanları, 74 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Axis İstanbul Sur Yapı Bayrampaşa Projesi, fitness center, spor salonu, geniş lobi alanları, hobi ve oyun odası, kafeler, spor salonu, kat bahçeleri, toplantı salonları, sinema salonları gibi olanakları da bünyesinde bulunduruyor.


Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları doğrultusunda projedeki ofislerin fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Projedeki ödeme planına göre ise; 60 ay vade farksız taksit avantajı mevcut. Proje ile ilgili bilgiler için iletişim bilgileri şöyle;


Axis İstanbul Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com






Önerilen Bağlantılar : TOKİ Aksaray kura