11 / 05 / 2024

Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat!

 Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat!

Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat? Sur Yapı Vitrin ödeme planı? Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim? Sur Yapı Vitrin nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...



İstanbul-Sultangazi'de hayata geçirilen Sur Yapı Vitrin projesi 5 blok halinde dizayn ediliyor. Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


239 adet daireden meydana gelen Sur Yapı Vitrin projesinde dinlenme alanları, fitness center, otopark, çocuk oyun alanları, su kıyısı oturma alanları, sauna, stüdyo ve yüzme havuzu yer alıyor.


45 bin metrekare alana sahip olan Sur Yapı Vitrin projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Sur Yapı Vitrin telefon numarası 444 5 787.


Sur Yapı Vitrin Evleri'nde dairelerin alanları 52 metrekare ile 407 metrekare arasında değişiyor. Sultangazi Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 Temmuz cevabı veriliyor.


Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat:


Banka kredisi kullanılabilen Sur Yapı Vitrin projesinde blokların 1 tanesi ticari alanlardan, 4 tanesi ise konutlardan meydana geliyor. Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiya listesi kapsamında metrekaresi 4 bin lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor. 


Sultangazi Sur Yapı Vitrin nerede?

Sur Yapı Vitrin adres: Yunus Emre Mahallesi 1626 Sokak Sultangazi /İstanbul


Sur Yapı Vitrin iletişim bilgisi:

Telefon: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com