16 / 04 / 2024

Seyran Şehir Evleri ödeme planı!

Seyran Şehir Evleri ödeme planı!

Seyran Şehir Evleri ödeme planı kapsamında tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.


Seyran Şehir Evleri ödeme planı detaylarından bahsetmeden önce projeden bilgi verelim. Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje 23 bin 170 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


48 tane daire ve 66 tane dükkandan oluşan Seyran Şehir Evleri'nde daire alanları 121 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor.


Seyran Şehir Evleri'nde yer alan ortak alanlar arasında  fitness center, yürüyüş yolları, kapalı otopark, sauna, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu ve buhar odası mevcut. 


Seyran Şehir projesi, Başakşehir - Kayaşehir'de inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon daire tipleri bulunuyor. 


Seyran Şehir Evleri ödeme planı

-Banka kredisi ile ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. 

-15 bin TL ön peşinat ödendikten sonra, daire bedelinin yüzde 40'ı 4 eşit taksitle ödeniyor. Kalan bedel ise banka kredisi ile ya da peşin olarak ödeniyor. 


Seyran Şehir Evleri iletişim

Telefon: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com