04 / 05 / 2024

Sea Life ne zaman satışa çıkıyor?

Sea Life ne zaman satışa çıkıyor?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Sea Life projesinde daire teslimlerinin inşaat başladıktan 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sea Life ne zaman satışa çıkıyor?


Sea Life ne zaman satışa çıkıyor? sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Sea Life projesi Kavaklı bölgesinde Eston Villaları ile Maya Cafe Restaurant arasında bulunuyor.


Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olarak dizayn edilen Sea Life projesinde ruhsat işlemlerinin 2-3 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Projede dairelerin inşaat başladıktan 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Fiyatların metrekare birim bazında hesaplandığı Sea Life projesinde fiyatlar 3 bin 200 TL'den başlıyor. Alperen İnşaat tarafından yükselen proje 5 katlı 3 blok halinde yükseliyor. 


Ortak alanları arasında çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve spor alanı bulunan projede arsa sahipleriyle anlaşma sağlandı. Sea Life ne zaman satışa çıkıyor? sorusuna dairelerin yakın zamanda satışa çıkacağı bilgisini verebiliriz.


Sea Life Beylikdüzü iletişim

Tel: 0212 855 55 40

Web: http://alpereninsaat.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com