18 / 05 / 2024

Revoist Güneşli ulaşım!

Revoist Güneşli ulaşım!

Revoist Güneşli ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 10 bin metrekare alan üzerine konumlandırılıyor...


Revoist Güneşli ulaşım bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Revoist Güneşli Evleri'nde teslimler bu yıl sonunda gerçekleşecek. 


Akın İnşaat imzası taşıyan Revoist Güneşli Avrupa Yakası Güneşli 'de yükseliyor. Projede, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Akın İnşaat  Revoist Güneşli ortak alanlarında; yüzme havuzu,spor salonu ve sauna,kapalı otopark, peyzaj, çocuk oyun alanları ve toplantı odası gibi imknalar yer alıyor.


Projedeki dairelerde ebeveyn banyosu,ebeveyn giyinme odası, kiler, alaturka wc ve geniş teraslar gibi özellikler de mevcut.


Revoist Güneşli fiyat listesi kapsamında projede yer alan  2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 335 bin TL'den , 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. 


Revoist Güneşli ulaşım


Güneşli'de hayata geçirilen Revoist Güneşli Evleri lokasyon olarak, Basın ekprese 1 dakika, mahmutbey gişelere 3 dakika ve havaalanına 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Revoist Güneşli iletişim 

Telefon : 0212 446 42 44 

Web : www.revoist.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com