05 / 05 / 2024

Revoist Güneşli Projesi!

Revoist Güneşli Projesi!

Revoist Güneşli Projesi Akın İnşaat tarafından hayata geçirildi. Teslimlerinin bu yıl sonu yapılacağı projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor...


Revoist Güneşli Projesi Akın İnşaat imzası ile Revoist Güneşli projesi Avrupa Yakası Güneşli 'de konumlandırılıyor.


Revoist Güneşli konum olarak Basın eksprese 1 dakika, Mahmutbey gişelere 3 dakika ve havaalanına 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Revoist Güneşli Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerinden oluşuyor. 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Revoist Güneşli Projesi'nde teslimler bu yıl sonunda gerçekleşecek. 


Proje içerisinde, yüzme havuzu, spor salonu ve sauna, kapalı otopark,peyzaj, çocuk oyun alanları ve toplantı odası gibi ortak kullanım alanlardan meydana gelen Akın İnşaat Revoist Güneşli 'de yer alan dairelerde ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, kiler, alaturka wc ve geniş teraslar bulunuyor. 


Revoist Güneşli Projesi lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Revoist Güneşli fiyat listesi kapsamında projede yer alan  2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 335 bin TL'den , 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. 


Revoist Güneşli iletişim 

Telefon : 0212 446 42 44 

Web : www.revoist.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com