05 / 05 / 2024

Akın İnşaat Revoist Güneşli!

Akın İnşaat Revoist Güneşli!

Akın İnşaat Revoist Güneşli 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuyor. Proje Mahmutbey Gişeler'e 3 dakika uzaklıkta yer alıyor...


Akın İnşaat Revoist Güneşli 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerine konumlandırılıyor. Projede konutlar lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.


Güneşli'de hayata geçirilen Revoist Güneşli Evleri bu yıl sonunda sahiplerine teslim edilecek. Proje Akın İnşaat imzası taşıyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri bulunan Akın İnşaat Revoist Güneşli, Basın eksprese 1 dakika, Mahmutbey Gişelere 3 dakika ve havaalanına 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor.


Revoist Güneşli fiyat listesi kapsamında projede yer alan  2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 335 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. 


Akın İnşaat Revoist Güneşli ortak alanları arasında, yüzme havuzu, spor salonu ve sauna, kapalı otopark, peyzaj, çocuk oyun alanları ve toplantı odası gibi olanaklar yer alıyor. Projedeki dairelerde ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, kiler, alaturka wc ve geniş teraslar bulunuyor. 


Revoist Güneşli iletişim 

Telefon : 0212 446 42 44 

Web : www.revoist.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com