25 / 04 / 2024

Panaroma Life Sarıyer ne zaman teslim edilecek?

 Panaroma Life Sarıyer ne zaman teslim edilecek?

Panaroma Life Sarıyer ne zaman teslim edilecek? Panaroma Life Sarıyer fiyat listesi? Panaroma Life Sarıyer ödeme planı? Panaroma Life Sarıyer nerede? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...



İstanbul Sarıyer'de konumlandırılan Panaroma Life projesi Kılıçoğlu İnşaat tarafıdan hayata geçiriliyor. Panaroma Life Sarıyer ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


304 adet daire ve 24 adet ticari birimin yer aldığı Panaroma Life Evleri'nde banka kredisi kullabılabiliyor. Panaroma Life Sarıyer'de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks tipinde daireler yer alıyor.


Panaroma Life Sarıyer ne zaman teslim edilecek?


Panaroma Life Sarıyer ne zaman teslim edilecek? sorusuna yanıt olarak ilk bloklar 2014 Ağustos'ta, diğer bloklar 1 yıl sonra sahiplerine verilecek. Projede çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness center ve yüzme havuzu yer alıyor.


Panaroma Life Sarıyer fiyat listesi stüdyo daireler 284 bin TL ile 760 bin TL, 1+1 daireler 346 bin TL ile 532 bin TL, 2+1 daireleri 588 bin TL ile 693 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Sarıyer Panaroma Life nerede?

Sarıyer Panaroma Life adres: Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul


Sarıyer Panaroma Life iletişim:

Telefon: 0212 342 34 71 

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com