19 / 04 / 2024

Özak GYO Hayat Tepe projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

 Özak GYO Hayat Tepe projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayat Tepe, konut tanıtımında da fark yarattı. Örnek daire yerine, bütün daire tiplerinin bulunduğu ‘ gerçek kat ' tamamlanarak görücüye çıktı...




Hayat Tepe, konut tanıtımında da fark yarattı. Örnek daire yerine, bütün daire tiplerinin bulunduğu ‘gerçek kat' tamamlanarak görücüye çıktı.

 

Özak Holding bünyesinde yer alan Özak GYO, emlak sektöründe öncü ve fark yaratan markalarından biri olarak emin adımlarla büyüyor. Güneşli'de İş İstanbul 34, Başakşehir'deki 34 Portall ve Belek'teki Ela Quality Resort Hotel ile ticari ve turizm alanında yatırımlar yapan Özak GYO, konut projesi Hayat Tepe ile de markasını güçlendiriyor.


Özak GYO, 2012 yılında ilk halka arz olan şirket olarak da öne çıkarken, Didim, Demre, Balmumcu, Kazlıçeşme gibi portföyünde bulunan arazilerle de büyüyen bir firma olarak dikkat çekiyor.


‘Mutluluk mimarisi'

Halen inşaası devam eden ve Bayrampaşa'nın yeni yüzü olarak gözlerden kaçmayan Özak Hayat Tepe projesi ise sektöre kattığı yeniliklerle kendini gösteriyor. Söz konusu proje üçgen mimari özelliğiyle ‘Mutluluk Mimarisi' olarak tanımlanırken, İstanbul'un merkezindeki konumuyla adeta tarihi yarımadayı gözlüyor.


“Hayata Tepeden Bakın” sloganıyla 32 bin metrekare alan üzerinde alış veriş vadisinin içinde yer alan ÖZAK Heyet Tepe projesi, ikisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan üçgen mimari tasarıma sahip. 40 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen konutlar, 1+0'dan 4+1'e kadar değişen seçenekleri ile toplam 546 daireden oluşuyor. 


Her alanda birinci sınıf malzeme

İşçilik ve kalitede birinci sınıf olan, ayrıca mutfaktan banyoya da en kaliteli iç donanımıyla dikkat çeken Hayat Tepe'nin tüm daire tipleri insan kullanımı için özenle tasarlandı. 


Hayat Tepe ayrıca konutların tanıtımı için de fark yaratarak örnek daire yerine ‘gerçek kat' olarak vatandaşlara tüm detaylarıyla sunuluyor. Tüm daire tiplerinin tamamlandığı katı gezen vatandaşlar, projenin örneğini değil, aslını burada bire bir görebiliyor.


Hayat Tepe'nin sosyal alanlarında ise kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve basketbol salonu ile daire sahiplerinin 12 ay bu faaliyetlerden yararlanması sağlanıyor. Projede ayrıca fitness, spa, pilates-yoga, sauna-buhar odaları ve kafeterya bulunuyor. Çocuk kulübü, kış bahçesi, koşu parkuru ve anfi tiyatrosuyla da sosyal alanlarını zenginleştiren proje, alışveriş vadisinin içinde yer alan konumu ile de yaşamın yeni merkezi olmaya aday.



Telefon: (0212) 633 53 53

Web Adresi: www.hayattepe.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler