29 / 04 / 2024

Ottomare Palace fiyat listesi!

 Ottomare Palace fiyat listesi!

Ottomare Palace fiyat listesi? Ottomare Palace ödeme planı? Ottomare Palace iletişim? Ottomare Palace nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


Ottomare Palace fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. Ottoman Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ottomare Palace projesi İstanbul Avrupa yakasının Bakırköy ilçesinde konumlandırılıyor.


Tek blok halinde tasarlanan Ottomare Palace projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire alternatifleri yer alıyor. Proje 62 adet suit daire, 6 adet butik mağaza ve bir butik otelden oluşuyor.


Ottomare Palace Evleri'nde fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, ağaç evler, çocuk oyun alanı, toplantı salonları, dinlenme alanları, bilardo salonu, street ball sahası ve tenis kortu gibi imkanlar yer alıyor.


Ottomare Palace fiyat listesi!


Bakırköy Ottomare Palace fiyat listesi minimum 1 milyon 38 bin TL'den başlayarak, maksimum 3 milyon 995 bin 700 TL'ye kadar yükseliş gösteriyor. 


Ottomare Palace Bakırköy Evleri'nde dairelerin alanları 63 metrekare ile 148 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Bakırköy Ottomare Palace ödeme planı kapsamında 48 aya kadar 0 faiz imkanı ile firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


Bakırköy Ottomare Palace nerede? 

Ottomare Palace adres bilgisi: Bakırköy Sahil Yolu No: 225 İstanbul 


Ottomare Palace iletişim bilgisi:

Telefon: 444 1974

Web adresi: http://www.ottomare.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com