29 / 04 / 2024

Bakırköy Ottomare Palace satış ofisi!

Bakırköy Ottomare Palace satış ofisi!

Bakırköy Ottomare Palace satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Bakırköy Ottomare Palace satış ofisi bilgisinden önce proje detaylarına değinelim. Ottomare Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje tek bloktan oluşuyor. 


Bakırköy Ottomare Palace projesinde 6 adet butik mağaza, 1.000 butik otel ve 62 adet suit daire bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 63 - 148 metrekare olarak tasarlandı. 


Bakırköy Ottomare Palace satış ofisi telefon numarası 444 19 74. Projedeki dairelerin ödemeleri ve fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisiyle bu numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 


Tek blok olarak yükselen Bakırköy Ottomare Palace projesinde vitamin bar, tenis kortu, çocuk oyun alanları, sauna, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, toplantı salonları, bilardo salonu, street ball sahası bulunuyor. 


Fiyatların 1 milyon 38 bin TL'den başladığı Bakırköy Ottomare Palace projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Bakırköy Ottomare Palace satış ofisi nerede? 

Ottomare Palace adres bilgisi: Bakırköy Sahil Yolu No: 225 İstanbul 


Bakırköy Ottomare Palace satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 19 74

Web adresi: http://www.ottomare.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com