28 / 03 / 2024

Ottomare'de satışlar sürüyor! Yüzde 10 indirim avantajı!

Ottomare'de satışlar sürüyor! Yüzde 10 indirim avantajı!

Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan, etkileyici bir eser niteliği taşıyan mimarisi ile Ottomare’de 12 Haziran 2015 Cuma günü ev sahipleri ve oturanlara özel “Ottomare Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi...


Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan, etkileyici bir eser niteliği taşıyan mimarisi ile Ottomare’de 12 Haziran 2015 Cuma günü ev sahipleri ve oturanlara özel “Ottomare Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi. 


Ottoman Gayrimenkul ve Simya Rezidans ve Yönetim Sistemleri tarafından düzenlenen etkinlikte katılımcılar 60’lar, 70’ler ve 80’lere doğru nostaljik ve keyifli bir yolcuğa çıktılar.


Bakırköy Sahil yolu üzerinde bulunan Ottomare’de 12 Haziran 2015 Cuma günü Sinpaş Yapı, Ottoman Gayrimenkul ve Simya Rezidans ve Yönetim Sistemleri ev sahipliğinde düzenlenen “Ottomare Yaza Merhaba Etkinliği”  yaklaşık 150 kişinin katılımıyla yoğun ilgi gördü.


Akşam saatlerinde başlayan etkinlikte DJ performansı ile eğlenen konuklar, ardından Retrobüs grubunun sahne almasıyla müzik dolu saatler geçirdiler. Etkinlikte zengin bir büfe ile katılımcılara deniz manzarası eşliğinde barbekü ziyafeti de verildi. Lazer ışık gösterileri eşliğinde 60’lar, 70’ler ve 80’lerin şarkılarıyla katılımcılar özenle hazırlanmış nostaljik bir yolculuğa çıktı.


Ticari alan satışları sürüyor


Ottomare’de sınırlı sayıda hemen teslim apart ünite ve ticari alanların satışları devam etmektedir. Dileyene deniz cepheli, dileyene cadde cepheli,  125 ve 974 M2 aralığında ticari alan seçeneklerinin  bulunduğu projede, 48 aya kadar ödeme planı imkanları da mevcuttur.


Ottomare’de ayrıca, peşin ödemelerde % 10 peşin indirimi uygulanıyor.