09 / 05 / 2024

Ottomare Palace fiyat listesi!

Ottomare Palace fiyat listesi!

Ottomare Palace fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede ön talep toplanıyor.


Ottomare Palace fiyat listesi detayları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Sinpaş Yapı tarafından Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Ottomare projesinin Palace etabı yakında satışa çıkacak.


Ön talep sürecinin devam ettiği Ottomare Palace projesinde 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. 


İstenildiğinde her katta tek bir süit olabilecek şekilde inşa edilen Ottomare Palace projesinde , fitness center, sauna, spa, tenis kortu,  açık-kapalı yüzme havuzu, street ball sahası, vitamin bar, zen bahçesi, toplantı salonları bulunuyor.


Ottomare Palace ödeme koşulları kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 15'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 10'luk kısım için 4 ayrı ara ödeme yapılıyor. Kalan daire bedeli için ise 48 ay vade farksız taksit yapılıyor.


Ottomare Palace fiyat listesi kapsamında dairelerin minimum fiyatı 1 milyon 38 bin TL, maksimum fiyatı ise 3 milyon 995 bin TL olarak belirlendi.


Ottomare Palace iletişim

Telefon: 444 19 74 

Web: www.ottomare.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com