27 / 04 / 2024

Ons İncek Residence nerede

ONS İncek Residence brunch düzenledi!

ONS İncek Residence, muhteşem mimarisi ile hazırlanan satış ofisindeki brunch daveti ile Ankaralıları bir araya getirdi.Oldukça renkli geçen davette, misafirler örnek daireyi gezdikten sonra projeyle yakından ilgilendiler.

Şehrin gözdesi yükseliyor!

ONS İncek Residence, sağladığı ayrıcalıklı dünyası, gördüğü yoğun talep ile Ankara’nın gözde bölgesi İncek’te hızla yükselmeye devam ediyor.

Ons İncek Residence, finalde!

ONS İncek Residence projesi, “Future Residential” kategorisinde Katar’dan Avustralya’ya ABD’den Hong Kong’a birçok projenin arasında Türkiye’yi temsil ederek finalde yarışacak.

Ons İncek Residence, finalde!

Ons İncek Residence, finalde. Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen World of Ararchitecture Festival 2014'de finale kaldı.

Ons İncek Residence kaç katlı?

Ons İncek Residence kaç katlı? Ons İncek Residence daire fiyatları? Ons İncek Residence ne zaman teslim? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence Ankara telefon? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde.

Ons İncek Residence telefon numarası!

Ons İncek Residence telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor.

Ons İncek Residence Ankara fiyatları!

Ons İncek Residence Ankara fiyatları? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence ödeme planı? Ons İncek Residence teslim tarihi? gibi sorularınızın cevapları haberimizde yer alıyor...

Ankara Ons İncek Residence satış!

Ankara Ons İncek Residence satış fiyatlarına göre 1 oda 1 salon daireler 302 bin TL'den başlayarak, 429 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ankara'nın en genci en yenisi; Ons İncek Residence!

Ons İncek Residence fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor.

Hande Yener, ONS İncek'in 45. katındaki daireye göz kırptı!

Konser için geldiği Ankara’da ONS İncek Residence projesini ziyaret eden Hande Yener, Ankara’ya sık sık geldiğini, konaklama için otel konforunda bir rezidansa sahip olmayı arzuladığını söyledi...

ONS İncek Residence projesini Hande Yener ziyaret etti!

Konser için geldiği Ankara’da ONS İncek Residence projesini ziyaret eden Hande Yener, Ankara’ya sık sık geldiğini, konaklama için otel konforunda bir rezidansa sahip olmayı arzuladığını söyledi...

Ons İncek Residence Ankara satışta! Fiyatlar 288 bin TL'den başlıyor!

Ankara’nın her geçen gün prestiji artan ve yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek’te yepyeni bir değer yükseliyor. ONS İnşaat Grubu Ankara’da yaşayanlara hayallerindeki evi sunuyor. Bugün satışa çıkan projede fiyatlar 288 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Ons İncek Residence projesi!

Haziran 2016 tarihinde teslim edilecek olan Ons İncek Residence projesi 41, 43 ve 45 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Ankara Ons İncek Residence fiyat listesi 228 bin TL'den başlıyor...

Ons İncek Residence Ankara fiyat!

Ons İncek Residence Ankara fiyat? Ons İncek Residence iletişim? Ons İncek Residence ödeme planı? Ons İncek Residence teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Ons İncek Residence satış ofisi!

Ons İncek Residence satış ofisi telefon numarası, ödeme planı, fiyatları, daire tipleri, teslim tarihi gibi sorularınızın yanıtları haberimizde ayrıntılı olarak yer alıyor...

Ons İncek Residence fiyatları!

Ons İncek Residence fiyatları 228 bin TL ile 920 bin TL arasında değişiyor. Ons İncek Residence Ankara'da banka kredisi kullanmak mümkün.

Ons İncek Residence satılık!

Ons İncek Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. 992 daireden oluşan proje 3 kule olarak yükseliyor.