11 / 05 / 2024

Ons İncek Residence iletişim

Ons İncek Residence kaç katlı?

Ons İncek Residence kaç katlı? Ons İncek Residence daire fiyatları? Ons İncek Residence ne zaman teslim? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence Ankara telefon? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde.

Ons İncek Residence telefon numarası!

Ons İncek Residence telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor.

Ons İncek Residence ev fiyat listesi!

3 blok halinde tasarlanan Ons İncek Residence projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks tipinde daireler yer alıyor. Ons İncek Residence ev fiyat listesi 302 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Ankara'nın en genci en yenisi; Ons İncek Residence!

Ons İncek Residence fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor.

ONS İncek Residence görkemli bir açılışla görücüye çıkıyor!

2016 Haziran'da teslim edilecek olan ONS İncek Residence Ankara'da banka kredisi kullanılabiliyor. ONS İncek Residence görkemli bir açılışla görücüye çıkıyor.

Ons İncek Residence projesi!

Haziran 2016 tarihinde teslim edilecek olan Ons İncek Residence projesi 41, 43 ve 45 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Ankara Ons İncek Residence fiyat listesi 228 bin TL'den başlıyor...

Ons İncek Residence ödeme planı!

Ons İncek Residence ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. 992 daireden oluşan proje 42 katlı, 43 katlı ve 45 katlı 3 kule olarak yükseliyor.

Ons İncek Residence örnek daire!

Ons İncek Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 288 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler bulunuyor. İşte Ons İncek Residence örnek daire görselleri...

Ons İncek Residence fiyat listesi!

Ons İncek Residence fiyat listesi kapsamında daireler 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 15 peşinatla firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ankara'da Ons İncek Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...