14 / 05 / 2024

Novo Maison Bodrum fiyat listesi!

Novo Maison Bodrum fiyat listesi!

Novo Maison Bodrum fiyat listesi kapsamında villalar 1 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Novo Maison Bodrum fiyat listesi detaylarından önce projeden bahsedelim. KLT Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 8 villadan oluşuyor. Proje 4 dönüm alan üzerinde yükseliyor.


Novo Maison Bodrum projesinde teslimler Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede bulunan villaların tavan yükseliği 2,75 metre olarak tasarlandı.


Her villada asansör ve villa girişlerinde ise engelli rampalarının yer aldığı Novo Maison projesinin inşaat çalışmaları 2013 yılının Kasım ayında başladı. 


İnşaat çalışmalarının yüzde 90'ının bittiği Novo Maison Dodrum projesinde bulunan villaların büyüklükleri 450 metrekare olarak belirlendi. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.


Bodrum Novo Moison projesi Golf Kulübü’ne 15 dakika, Palmarina Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika ve toplu ulaşıma 1 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Novo Maison Bodrum fiyat listesi

Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor ve 1 milyon 350 bin Euro'ya kadar çıkıyor. Projede ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi ve Gaggenau, Miele veya muadili beyaz eşyalar bulunuyor. 


Bodrum Novo Maison nerede?

Adres: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla


Novo Maison iletişim

Tel: 0216 365 33 47 / 0252 313 13 09

Web sitesi: www.novomaison.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com