17 / 05 / 2024

Mirage Residence kampanya!

Mirage Residence kampanya!

Daire alanları 58 metrekareden başlayarak 234 metrekareye kadar ulaşan projede 342 konut ve 60 mağaza yer alıyor. İşte lansmana özel Mirage Residence kampanya bilgileri...


Mirage Residence kampanya bilgileri öncesinde projeden kısaca bahsedelim. Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösterdiği projede Sur Yapı imzası bulunuyor. 


Mirage Residence projesinde dairelerin 2017 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 58 metrekareden başlayarak 234 metrekareye kadar ulaşıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen Mirage Residence projesinde daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen proje 73 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Mirage Residence kampanya!

Mirage Residence kampanya kapsamında projede lansmana özel yüzde 10 indirime ek olarak tamamı peşin alım yapıldığında ya da peşin + banka kredili ödemeler yapıldığında yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


17 katlı 3 bloktan oluşan projenin sosyal alanları içerisinde; güneşlenme ve gölgelik alanları, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı yer alıyor. 


Lokasyon olarak; Atatürk Havaalanı'na, metrobüse, metroya, Tem Otoyolu'na yakın bir alanda hayata geçiriliyor. 


Mirage Residence satış ofisi

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com