03 / 05 / 2024

Mirage Residence satış ofisi!

Mirage Residence satış ofisi!

Mirage Residence satış ofisi ve iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Güneşli Bağcılar'da hayata geçirildi...


Mirage Residence satış ofisi ile iletişime geçerek proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Proje Güneşli'de Sur Yapı imzası ile yükseliyor.


Toplam 342 tane dairenin yanı sıra 60 tane mağaza yer verilen Mirage Residence'ta yüzde 25 peşinatta, kalan daire bedelinin yüzde 25'i için teslimde ödeniyor, kalan kısım banka kredisiz 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. 


17 katlı 3 blok olarak planlanan Mirage Rezidans Güneşli'de daire büyüklükleri 58 metrekare ile 234 metrekare olarak tasarlandı. Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan projede, peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


Bağcılar Mirage Residence, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi alanlara sahip.


Sur Yapı Mirage Residence'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Fiyatların 356 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 17 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Mirage Residence satış ofisi


Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Mirage Residence satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com