24 / 04 / 2024

Roya Nova Rezidans ödeme planı!

 Roya Nova Rezidans ödeme planı!

Roya Nova projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede aylık 5 bin TL taksit ödemesi ile ev sahibi olunabiliyor...


 

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesi 255 daireden meydana geliyor. Proje Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükseliyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Roya Nova projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Proje lokasyon olarak metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. 


Ümraniye Roya Nova Rezidans projesinde 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates salonu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi imkanlar mevcut. 

 

Roya Nova Rezidans ödeme planı!

32 katlı tek blok olarak tasarlanan Roya Nova Rezidans'ta tamamı peşin ödemelerde indirim yapılırken, firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanu sunuluyor. 


Diğer ödeme seçeneğine göre ise peşinatı 2020'de öde kampanyası bulunuyor. 2019'da teslim edilen projede oturmaya başladıktan 1 sene sonra peşinat ödemesi yapılıyor. Bu ödeme kapsamında aylık 5 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. 

 



Satış ofisi: Sevin Sokak No: 81 Çamlık/Ümraniye

 

Web: http://www.roya-nova.com/

Tel: 0216 416 76 92

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com