28 / 03 / 2024

Kuzey Yakası Kayaşehir satılık ofis!

 Kuzey Yakası Kayaşehir satılık ofis!

10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştirilen Kuzey Yakası Kayaşehir projesi "İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla lanse ediliyor...


 

Ofislerin dün satışa çıktığı Kuzey Yakası Başakşehir'de ofis fiyatları 349 bin liradan başlıyor. Proje Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut imzası taşıyor.


İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan "İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla lanse ediliyor. Projede 153 adet otel bloğuna da yer veriliyor. 


Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km,  15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta konumlandırılıyor. 

 

10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştirilen Kuzey Yakası Kayaşehir projesinin 7 bloğunda ticaret ve ofis işlevi tanımlanmış olup geriye kalan 2 bloğu otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrılıyor. 


Kuzey Yakası Başakşehir Oteli, kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanından oluşuyor. Aynı zamanda proje basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu birimlerinden oluşan tesis toplam 996 seyirci kapasitesine sahip.


 



Tel:444 36 55 


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 



 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri