29 / 03 / 2024

İstanbul'a yeni bir yaka geliyor: Kuzey Yakası!

 İstanbul'a yeni bir yaka geliyor: Kuzey Yakası!

"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor"sloganıyla lanse edilen Kuzey Yakası projesinde 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanı yer alacak...


 

Emlak Konut imzası taşıyan yeni proje Kuzey Yakası, İstanbul Başakşehir’de avuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta inşa edilecek. 


364 bin metrekare arsa alanına sahip olan Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde  konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, okullar ve spor alanlarına komşu bir alanda; ofisleri, ticari alanları, oteli ve hayvanat bahçesi gibi donatılar yer alacak. 


"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor"sloganıyla lanse edilen Kuzey Yakası'nda 153 adet otel bloğu  da bulunuyor. Kuzey Yakası Başakşehir Oteli, kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanından oluşuyor. Projede  7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı. 


10 blok tasarlanan Kayaşehir Kuzey Yakası'nda ayrıca basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu birimlerinden oluşan tesis toplam 996 seyirci kapasitesine sahip. 



Başakşehir Kuzey Yakası iletişim


Tel:444 36 55


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri