28 / 03 / 2024

Başakşehir Kuzey Yakası fiyatları!

 Başakşehir Kuzey Yakası fiyatları!

İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen "Kuzey Yakası" projesi "İSTANBUL’A YENİ BİR YAKA GELİYOR" sloganıyla alıcılarına sesleniyor...



 

"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla tanıtılan Kuzey Yakası projesi Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut tarafından inşa ediliyor. 


153 adet otel bloğuna da yer verilen projenin 7 bloğunda ticaret ve ofis işlevi tanımlanmış olup geriye kalan 2 bloğu otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrılıyor. 

 

Proje konum olarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km,  15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta yer alıyor. Kuzey Yakası projesi toplamda 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştiriliyor. 


Başakşehir Kuzey Yakası fiyatları!


İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen "Kuzey Yakası" projesinde yer alan ofisler, yarından itibaren 349 bin liradan başlayan fiyatlarla ve  uygun ödeme koşullarıyla satışa çıkacak.

 

 Kuzey Yakası Başakşehir Oteli, kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanından oluşuyor. Aynı zamanda proje basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu birimlerinden oluşan tesis toplam 996 seyirci kapasitesine sahip.


 


Tel:444 36 55 


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 

 


 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler