29 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için 4 Nisan son gün!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için 4 Nisan son gün!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için 4 Nisan son gün. Projede başvuru yapanların TC vatandaşı olması, reşit olması ve son 1 yıldır İstanbul'da ikamet etmesi gerekiyor.


Kura yöntemi ile satışa sunulan Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde 1.472 daire için başvuru dönemi başladı. Delikliyaka bölgesinde yükselen proje 47 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.



Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için 4 Nisan son gün..

Kipaş Hadımköy 2. Etap başvuruları için 4 Nisan son gün. Projeye başvuruda bulunanların TC vatandaşı olması, reşit olması ve son 1 yıldır İstanbul'da ikamet etmesi gerekiyor.



Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde çocuk oyun alanları, cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve ilköğretim okulu yer alıyor. Projede yer alan daireler 84 metrekare 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyatlar 96 bin TL olarak belirlendi. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta Zeytinburnu'nda yer alan Kiptaş Genel Müdürlük Merkez Ofisi'ne giderek başvuruda bulunuyor. Projeye başvuru yaparken şu evraklar isteniyor; Nüfus cüzdanı fotokopisi, iki adet başvuru formu, ikametgah belgesi, banka dekontu aslı ve fotokopisi.


Kiptaş Hadımköy 3.Etap başvuru formu için tıklayınız!



Kiptaş Hadımköy 3. Etap iletişim

Tel : 0212 428 88 00

Web : www.kiptas.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com