29 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için son 3 gün!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için son 3 gün. 24 ay sonra teslimlerinin yapılacağı projede daire fiyatları 96 bin TL olarak belirlendi. Kira öder gibi daire sahibi olunabilen projede kuralar 16 Nisan tarihinde çekilecek.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap ön müracaat formu!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap ön müracaat formu doldurularak başvuruların yapıldığı projede daireler 96 bin liradan satışa sunuluyor. Projede başvuruda bulunanların TC vatandaşı olması, reşit olması ve son 1 yıldır İstanbul'da ikamet etmesi gerekiyor.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap sözleşme tarihi!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap sözleşme tarihi haberimizin içinde mevcut. 96 bin liradan satışların devam ettiği projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek...

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için 4 Nisan son gün!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için 4 Nisan son gün. Projede başvuru yapanların TC vatandaşı olması, reşit olması ve son 1 yıldır İstanbul'da ikamet etmesi gerekiyor.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek? Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için gerekli belgeler? Kiptaş Hadımköy 3. Etap fiyat listesi? gibi sorularınız yanıtları haberimizde yer alıyor.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları başladı!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları başladı. Başvuruların 4 Nisan tarihinde sona ereceği projede daireler 96 bin TL'den satışa sunuluyor...

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinin başvuruları yarın başlıyor!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinin başvuruları yarın başlıyor. Projede satışlar ve başvurular Kiptaş Genel Müdürlük Merkez Ofisi'nde saat 12.30'da yapılacak.