25 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etabı hangi firma inşa edecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etabı hangi firma inşa edecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap inşaat çalışmaları Kasım ayında başlayacak. Projenin inşaat ihalesi için teklifler alınmaya başlandı. Peki Kiptaş Hadımköy 3. Etabı hangi firma inşa edecek?


Hadımköy - Delikliyaka'da 47 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Hadımköy Konutları 3. Etap projesi, Kiptaş tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. "Kiptaş Hadımköy 3. Etabı hangi firma inşa edecek?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Kiptaş Hadımkyö 3. Etap inşaatı ne zaman başlayacak?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinin inşaat çalışmaları Kasım ayında başlayacak. Kiptaş'ın proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na verdiği raporda projenin temel atma çalışmalarının Mayıs'ta, inşaat çalışmalarının ise Nisan 2015'te başlayacağı yazıyor. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etabı hangi firma inşa edecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap inşaat ihalesi bu ayın sonunda yapılacak. İnşaat ihalesi için tekliflerin alınmaya başlandığı projenin hangi firma tarafından yapılacağı henüz belli değil. Tarihin kesin olmadığı projenin hangi inşat firması tarafından inşa edileceği bu ayın sonunda açıklanacak.


1.544 tane dairenin yer aldığı Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesine 77 bin 245 kişi başvuruda bulunmuştu. Projenin başvuruları tamamlandı ve sözleşmeler hak sahipleriyle imzalandı. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap inşaatı Kasım'da başlıyor!


Kiptaş Hadımköy 3. Etap iletişim

Tel : 0212 428 88 00

Web : www.kiptas.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com