21 / 05 / 2024

Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

 Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek? Kentplus Kadıköy ödeme planı? Kentplus Kadıköy telefon numarası? Kentplus Kadıköy fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!


Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim. 25 katlı 3 blok halinde dizayn edilen Kentplus Kadıköy projesi Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin yer aldığı Kentplus Kadıköy projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Kentplus Kadıköy'da 1.561 adet daire yer alıyor. 


27 bin metrekare alana sahip olan Kentplus Kadıköy projesinde yürüyüş yolları, fitness center, açık-kapalı otopark, fitness center, açık yüzme havuzu, kuru temizleme hizmetleri, dinlenme alanları ve sauna gibi imkanlar bulunuyor.


Kentplus Kadıköy ödeme planı kapsamında yarısı peşin veriliyor, geriye kalan bedel Emay İnşaat bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor. Kentplus Kadıköy telefon numarası 444 20 01.


Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek?


Emay İnşaat Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek? sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. Kentplus Kadıköy fiyat listesine göre 1 oda 1 salon daireler 443 bin TL'den başlıyor. 


Kentplus Kadıköy iletişim bilgisi:

Telefon: 444 20 01 

Web: www.kentplus.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com