21 / 09 / 2024

Kentplus Kadıköy satılık daire

Kentplus Kadıköy vaziyet planı!

Kentplus Kadıköy projesi 27 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje 25 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. İşte Kentplus Kadıköy vaziyet planı...

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesi!

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesi daire fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan poje 27 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kentplus Kadıköy görselleri!

Kentplus Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. İşte Kentplus Kadıköy görselleri...

Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek? Kentplus Kadıköy ödeme planı? Kentplus Kadıköy telefon numarası? Kentplus Kadıköy fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!

Kentplus Kadıköy satılık daire!

Kentplus Kadıköy satılık daire fiyatları kapsamında 1+1'ler 443 bin liradan başlangıç gösteriyor. 2016 Aralık'ta teslim edilecek olan Kentplus Kadıköy'de 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor.

Kadıköy'e en çok yakışan proje Kentplus Kadıköy!

Kentplus Kadıköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede tamamı peşin ödemlerde yüzde 10 peşinat uygulanıyor.