01 / 05 / 2024

Kentplus kadıköy satış ofisi

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesi!

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesi daire fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan poje 27 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kentplus Kadıköy Fikirtepe!

Kentplus Kadıköy Fikirtepe projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 25 katlı 3 blok olarak yükselen projede daireler 443 bin TL'den satılıyor.

Kentplus Kadıköy satış ofisi!

Kentplus Kadıköy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan projede 1.561 tane daire bulunuyor.

Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Kentplus Kadıköy ne zaman teslim edilecek? Kentplus Kadıköy ödeme planı? Kentplus Kadıköy telefon numarası? Kentplus Kadıköy fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!

Kentplus Kadıköy satılık daire!

Kentplus Kadıköy satılık daire fiyatları kapsamında 1+1'ler 443 bin liradan başlangıç gösteriyor. 2016 Aralık'ta teslim edilecek olan Kentplus Kadıköy'de 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor.

Kentplus Kadıköy ödeme planı!

Kentplus Kadıköy ödeme planı? Kentplus Kadıköy daire fiyatları? Kentplus Kadıköy ne zaman teslim? Kentplus Kadıköy telefon? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...

Kentsel dönüşüm için tam gaz!

Banka kredisi kullanılabilen Kentplus Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede konut teslimler Haziran 2015'te gerçekleşecek.

Kadıköy'e en çok yakışan proje Kentplus Kadıköy!

Kentplus Kadıköy projesi satış sürecine "Kadıköy'e en çok yakışan proje Kentplus Kadıköy!" sloganıyla devam ediyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Kentplus Kadıköy ödeme koşulları!

Kentplus Kadıköy ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Kentplus Kadıköy daire fiyatları!

Kentplus Kadıköy daire fiyatları ikinci etap için henüz belirlenmedi. Projede yer alan dairelerin teslimler Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek...