29 / 04 / 2024

Kayaşehir Anacadde son başvuru tarihi 6 Haziran! 270 bin TL’ye!

Kayaşehir Anacadde son başvuru tarihi 6 Haziran! 270 bin TL’ye!

Kayaşehir Anacadde son başvuru tarihi 6 Haziran. Açık arttırma usulü ile satışa sunulan proje 8 Haziran'da satışa çıkıyor. Fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.


Seyran Şehir projesinin ticari üniteleri olarak satışa sunulan Kayaşehir Anacadde projesi, Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. 


8 Haziran'da açık arttırma usulü ile satışa çıkacak olan Kayaşehir Anacadde son başvuru tarihi 6 Haziran. Proje Emlak Konut GYO tarafından ihale ediliyor. 


Kayaşehir Anacadde lokasyon olarak Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yükseliyor. 


36 adet cadde girişli dükkanın yer aldığı Kayaşehir Anacadde prjoesinde dükkanlar 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Projedeki dükkanların alanları 42 - 1.350 metrekare arasında değişiyor. 


Kayaşehir Anacadde projesinde yüzde 60'lık kısım peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel 4 eşit taksitle ödeniyor. Projede tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. 


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı