18 / 04 / 2024

Kayaşehir Anacadde

Anacadde pazar günü açık artırma ile satışa sunuluyor!

Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat- Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ve bir milyonluk yenişehirin merkezi Kayaşehir’in en işlek caddesinde yer alan Anacadde Dükkanları, 8 Haziran Pazar günü açık artırmayla satışa sunuluyor....

Kayaşehir Anacadde dükkan ihalesi Pazar günü!

Kayaşehir Anacadde dükkan ihalesi Pazar günü yapılacak. Emlak Konut GYO tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunulan dükkanların fiyatları 220 bin liradan başlıyor.

Kayaşehir Anacadde dükkanları 8 Haziran'da açık artırma ile satışa sunuluyor!

Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat- Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ve bir milyonluk yenişehirin merkezi Kayaşehir’in en işlek caddesinde yer alan Anacadde Dükkanları, 8 Haziran Pazar günü açık artırmayla satışa sunuluyor.

Kayaşehir Anacadde'de 270 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kayaşehir Anacadde'de 270 bin liradan başlayan fiyatlarla 8 Haziran'da satışa çıkıyor. Projedeki dükkanların alanları 42 - 1.350 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Anacadde son başvuru tarihi 6 Haziran! 270 bin TL’ye!

Kayaşehir Anacadde son başvuru tarihi 6 Haziran. Açık arttırma usulü ile satışa sunulan proje 8 Haziran'da satışa çıkıyor. Fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.

Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları!

Seyranşehir projesinde yer alan 63 adet cadde dükkan 1 Haziran tarihinde açık arttırma ile satışa sunulacak. Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları 270 bin liradan başlıyor.

Kayaşehir Anacadde ödemeleri!

Kayaşehir Anacadde ödemeleri bilgisine göre tamamı peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Kayaşehir Anacadde fiyatları!

Kayaşehir Anacadde fiyatları? Kayaşehir Anacadde ödeme planı? Kayaşehir Anacadde iletişim? Kayaşehir Anacadde nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.