27 / 04 / 2024

Kayaşehir Ana Cadde ihalesine katılmak için son gün 30 Mayıs!

Kayaşehir Ana Cadde ihalesine katılmak için son gün 30 Mayıs!

Kayaşehir Ana Cadde ihalesine katılmak için son gün 30 Mayıs. 63 adet cadde dükkanının 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projenin ihalesi 1 Haziran'da yapılacak.


Seyran Şehir projesinin dükkanlarından oluşan Kayaşehir Anacadde projesi ihaleye çıkıyor. 1 Haziran Pazartesi günü açık arttırma usulü ile satışa çıkacak olan Kayaşehir Ana Cadde ihalesine katılmak için son gün 30 Mayıs.


Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen Kayaşehir Ana Cadde projesinde 63 adet cadde girişli dükkan bulunuyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri 42 - 1.350 metrekare arasında değişiyor.


Kayaşehir Ana Cadde dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. projede banka kredisi ile veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 6 oranında indirim yapılıyor. 


Kayaşehir Ana Cadde projesinde toplam bedelin yüzde 60'ı peşinat olarak ödendiğinde, kalan yüzde 40'lık kısım için vade farksız 4 eşit senet hazırlanıyor.


Kayaşehir Ana Cadde projesi konum olarak Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı