14 / 05 / 2024

Kalekent Gül İnşaat teslim tarihi!

Kalekent Gül İnşaat teslim tarihi!

Kalekent Gül İnşaat teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


Kalekent Gül İnşaat teslim tarihi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Zengin sosyal imkanların bulunduğu projenin ortak alanlarında, su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, seyir terasları, fitness center gibi olanaklar mevcut.


Kalekent Evleri, Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, 3S ve Liv Yapı ortak girişimi ile konumlandırılıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor.


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Beylikdüzü Kalekent Projesi'nde yüzde 1 peşinat verildiğinde, yüzde 24'lük kısım 1 yıl sonra, kalan kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor. 


2 etaptan oluşan Kalekent Gül İnşaat Evleri toplam 1,471 daireden oluşuyor. Proje, 100 bin metrekarelik arsa alanı üzerine konumlandırılıyor. 


Yüzde 50 peşinat verildiğinde ise Beylikdüzü Kalekent Evleri için, kalan tutar 60 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Kalekent Gül İnşaat teslim tarihi


Kalekent Gül İnşaat teslim tarihi 1. etap için 2015 yılının Aralık ayı, 2. etap için ise 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi.

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Kalekent iletişim

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com