29 / 03 / 2024

Kalekent Beylikdüzü Konutları'nda Sevgililer Günü kampanyası!

Kalekent Beylikdüzü Konutları'nda Sevgililer Günü kampanyası!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı...


Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde 8-15 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü’ne özel düzenlenen kampanya ile, “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı. Kampanya ile tüm sevgililerin uygun şartlarla ev sahibi olmaları hedefleniyor. 


İnşaat sektörünün önde gelen şirketleri Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya düzenlendi. 8-15 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak olan Sevgililer Günü’ne özel kampanya kapsamında tüketicilere, peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya Kalekent müşterilerine özel % 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullanma seçenekleri sunuluyor. Şubat ayına özel kampanya ile tüm sevgililerin uygun şartlarla ev sahibi olmaları hedefleniyor. 


1 Milyon Metrekare Yeşil Alan

Beylikdüzü’nde Yeşil Vadi 1 milyon metrekarelik yeşil alanın (rekreasyon alanı) hemen yanında yükselen Kalekent, 2 etaptan oluşuyor. Birinci etabının yüzde 80’inden fazlası satılan projede 7’şer katlı 33 blokta toplamda 1471 daire yer alacak. Projede, 59 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak farklı daire seçenekleri bulunuyor. 


KaleKent’te daireler ise 285 bin TL’den başlıyor. Projenin 1. Etabında teslimler yapılıyor. teslimleri projesinin 1.Etabın teslimleri şimdilerde yapılırken 2.Etabın ise Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor.


Özel Çarşı ve Zengin Sosyal Alanlar

Toplamda 100.000 metrekarelik arsa üzerinde, 73.000 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan Kalekent’te, ana caddeye cephesi olan blokların altlarında farklı iş kolları için tasarlanmış çeşitli metrekarelerde 52 adet dükkandan oluşan özel bir çarşı da bulunuyor. Çarşı, site sakinlerine ve bölgede yaşayanlara hizmet verecek şekilde planlandı.


Zengin sosyal alanları ile de fark yaratan projenin her iki etabında da ayrı ayrı açık yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, bloklar arasında süs havuzları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Bölgenin En Büyük Satış Ofisi...

Kalekent Satış Ofisi bölgede bulunan 2500 m2 kapalı alana sahip en büyük satış ofisi olarak da bölgede fark yaratıyor. Örnek daireler, çocuk oyun alanları misafir bekleme lobby ve yönetim ofisleri ile müşterilerine hizmet sunuyor.


Web: http://www.kalekent.com.tr/