19 / 04 / 2024

Kalekent Beylikdüzü iletişim bilgileri!

Kalekent Beylikdüzü iletişim bilgileri!

Kalekent Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 60 aya kadar 0 faiz avantajı yer alıyor...


Kalekent Beylikdüzü iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerine değinelim. Proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile hayata geçirildi.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Kale Kent Evleri için yüzde 1 peşin ödemelerde, yüzde 24'lük tutar 1 yıl sonra ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım için ise banka kredisi uygulanıyor


Toplam 1,471 daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri şeklinde dizayn edildi. Projede ayrıca 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent Projesi, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi alanlara sahip.


Konut büyüklüklerinin 59 metrekareden başlangıç gösterdiği Kale Kent Evleri fiyatları ile ilgili bilgiler için aşağıda bulunan iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Projenin 1. Etap teslimleri Aralık 2015 tarihinde, 2. Etap teslimleri ise Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Kalekent projesi ulaşım: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Kalekent Beylikdüzü iletişim bilgileri

Beylikdüzü Kalekent telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com