13 / 05 / 2024

Kalekent Evleri Beylikdüzü satış fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü satış fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü satış fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Geniş sosyal imkanların bulunduğu projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent Evleri, toplam  1. 471 daireden oluşuyor. Kalekent Evleri Beylikdüzü satış fiyatları dairelerin büyüklüklerine ve konumlarına göre değişikilik gösteriyor.


Kale Kent Beylikdüzü, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire olanakları ile konumlandırılıyor. Projede, su basamakları, sauna, su oyunları, seyir terasları, yapay adalar, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş ve bisiklet parkurları ve tenis kortu gibi olanaklar yer alıyor.


100 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Beylikdüzü Kalekent Evleri, yüzde 1 peşinat avantajına da sahip. Projede yüzde 1 peşinat sonrasında kalan tutardan yüzde 24'ü 12 ay sonra ödenirken, kalan tutar banka kredisi ile taksitlendirilerek ödeniyor.


Kalekent Evleri, 1. etap teslimlerinin bu yılın Eylül ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Kalekent Evleri Beylikdüzü satış fiyatları


Kalekent Evleri Beylikdüzü satış fiyatları minimum 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?


Beylikdüzü KaleKent adres 

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Beylikdüzü KalKent iletişim 

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com