28 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede? sorusunun yanıtı için adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat ile Liv Yapı imzası taşıyan projede peşin yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...


Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede? sorusunun yanıtından önce projeyi tanıyalım. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor.


Toplam 1. 471 dairenin yer verildiği Kalekent Evleri, Gül İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde yükseliyor.


100 bin metrekare arsa alanı bulunan Kale Kent Beylikdüzü 1. etap teslimleri bu yıl Eylül ayında, 2. etap teslimleri ise 2016 yılının Aralık ayında yapılacak.


Beylikdüzü Kalekent Evleri ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 1 peşinat avantajı bulunuyor. Yüzde 1 peşinat verildiğinde daire fiyatının yüzde 24'ü 12 ay sonra ödenirken, kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Projede peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede? 


Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Byelikdüzü Kale Kent Evleri, su basamakları, sauna, su oyunları, seyir terasları, yapay adalar, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş ve bisiklet parkurları ve tenis kortu gibi alanlara da sahip.


Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?


Beylikdüzü KaleKent adres 

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Beylikdüzü KalKent iletişim 

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com