28 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kalekent Evleri ödeme koşulları!

Beylikdüzü Kalekent Evleri ödeme koşulları!

Beylikdüzü Kalekent Evleri ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor ve banka kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor...


Beylikdüzü Kalekent Evleri ödeme koşulları kapsamında projede peşin yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Proje Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Gül İnşaat ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Kalekent Evleri'nde 1. etap teslimleri içerisinde bulunduğumuz yılın Eylül ayında, 2. etap teslimleri ise 2016 yılının Aralık ayında yapılacak. 


1.471 konuttan oluşan Kale Kent Beylikdüzü, su basamakları, sauna, su oyunları, seyir terasları, yapay adalar, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş ve bisiklet parkurları ve tenis kortu gibi imkanlara sahip.


Beylikdüzü Kalekent Evleri ödeme koşulları


Beylikdüzü Kalekent Evleri ödeme koşulları kapsamında projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Projede yüzde 1 peşinat verildiğinde yüzde 24'lük tutar 12 ay sonra ödeniyor, kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Beylikdüzü KaleKent adres 

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Beylikdüzü KalKent iletişim 

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmz/Konuttimes.com