11 / 05 / 2024

Kalekent Beylikdüzü ödemeleri!

Kalekent Beylikdüzü ödemeleri!

Kalekent Beylikdüzü ödemeleri kapsamında projede yüzde 1 peşinat verilebiliyor. Ödeme koşulları detaylı bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...


Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından hayata geçirilen Kale Kent Projesi, toplam 1.471 daireden oluşuyor. Peki Kalekent Beylikdüzü ödemeleri nasıl yapılıyor?


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer veriliği Beylikdüzü Kalekent Konutları'nın büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Projede 1. etap teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında yapılmaya başlanması planlanıyor.


Kalekent Beylikdüzü ödemeleri ile ilgili bilgiler doğrultusunda, projede yüzde 1 peşinat verildiğinde, yüzde 24'lük tutar 1 yıl sonra ödenebiliyor. Geri kalan yüzde 75'lik tutar için de banka kredisi kullanılabiliyor.


Projede, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi imkanlar bulunuyor. 


Kalekent Beylikdüzü ödemeleri bilgisine göre ayrıca projede 60 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor. Projede 2. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılmaya başlanması hedefleniyor.


Kalekent projesi ulaşım: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Beylikdüzü Kalekent telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com