18 / 05 / 2024

Kalekent Beylikdüzü ödeme planı!

Kalekent Beylikdüzü ödeme planı!

Kalekent Beylikdüzü ödeme planı bilgileri kapsamında projede projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ödeme koşulları detaylı bilgileri haberimizde yer alıyor...


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verilen Kalekent Evleri Beylikdüzü'nde, Gül İnşaat, 3S ve Liv Yapı ortaklığı ile hayata geçirildi. Kalekent Beylikdüzü ödeme planı bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


İki etaptan oluşan Beylikdüzü Kalekent Konutları, 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede toplamda 1.471 adet daire yer alıyor.


Kalekent Evleri'nde 1. etap teslimleri, 2015 Aralık'ta, 2. etap teslimleri ise 2016 Aralık'ta yapılacak. Projenin ortak alanları arasında, su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, seyir terasları, fitness center gibi olanaklar yer alıyor.


Kalekent Beylikdüzü ödeme planı


Kalekent Beylikdüzü ödeme planı bilgilerine göre, yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen projede yüzde 1 peşinat sonrasında, yüzde 24'lük kısım 1 yıl sonra, kalan kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor. 


Kalekent Konutları için yüzde 50 peşinat verildiğinde kalan tutar 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor.

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Kalekenet Evleri Beylikdüzü satış ofisi

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com