29 / 04 / 2024

İstmarina ödeme koşulları!

İstmarina ödeme koşulları!

İstmarina ödeme koşulları hakkında bilgi almak için haberimizden faydalanabilirsiniz. Karma yaşam projesi olarak tasarlanan İstmarina Kartal'da yükseliyor.


İstmarina ödeme koşulları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor ama öncesinde projeden bahsedelim. 5 blok olarak yükselen projede 1.467 tane daire bulunuyor.


İstmarina projesi Dap Yapı imzası ile Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. 


Daire alanlarının 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değiştiği İstmarina projesinde teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Karma yaşam projesi olarak tasarlanana İstmarina'da hızlı tren, AVM, ofis, rezidans, helikopter pisti, otel, marina alanı, özel hastane, özel okul, geniş sahil bandı, restoranlar ve kafeler bulunuyor. 


İstmarina sosyal alanları arasında  cafe, kapalı otopark, cami, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, marina alanı, dinlenme alanları, spor alanları bulunuyor. 


İsmarina ödeme koşulları

İstmarina ödeme koşulları kapsamında projede 1 oda 1 salon dairelerde 45 bin TL, 2 oda 1 salon dairelerde 75 bin TL ve 3 oda 1 salon dairelerde 100 bin TL indirim yapılıyor. 


İstmarina nerede?

Adres: Ankara  Caddesi. No:147 Kartal,  İstanbul, Türkiye


İstmarina iletişim

Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com