16 / 05 / 2024

Kartal İstmarina ödemeleri!

Kartal İstmarina ödemeleri!

Kartal İstmarina ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projenini detaylı ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.


Kartal İstmarina ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan projede 1.463 tane daire bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası taşıyor.


Kartal İstmarina projesi 5 blok olarak tasarlandı. Projedeki A blok 31 katlı, B blok 34 katlı, C blok 36 katlı, D blok 38 katlı ve E blok 36 katlı olarak inşa ediliyor. 


Stüdyodan 5 oda 1 salona kadar tüm dairelerin yer aldığı İstanbul Marina'da daire alanları 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor. Proje karma olarak tasarlandı ve içerisinde birçok alan yer alıyor.


Kartal İstmarina fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Projede otel, marina alanı, özel hastane, özel okul, AVM, ofis, rezidans, restoran, kafeler, hızlı tren ve helikopter pisti bulunuyor. 


Kartal İstmarina ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede yüzde 25 peşinatla daire sahibi olmak mümkün. 


İstanbul Marina Dap Yapı nerede?

Kartal İstmarina adres: Ankara Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


İstanbul Marina Dap Yapı iletişim 

Telefon: 444 43 46

Web: http://www.istmarina.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com